E-TWİNNİNG KALİTE ETİKETİ - Children Fingers Pressing The Shutter Button

14 Mart 2023 tarihinde Türkiye, Sırbistan ve Romanya'nın katılımıyla ''Children Finger Pressing The Sutter Button'' adlı eTwinning projemiz başlamıştır. Projemizde yürütülen tüm çalışmalar 11. sınıflardan oluşan üçkişilik öğrenci grubu ile  okulumuz Biyoloji Öğretmeni Elif ÜNAL'ın koordinatörlüğünde tamamlanmıştır. Projemizde öğrencilerimiz; hem fotoğraf çekmeyi öğrendiler hem de çeşitli etkinliklerlebu öğrenmeyi pekiştirdiler. Ayrıca farklı kültürlerden insanlarla tanışarak sosyal bir ortam oluşturdular. Projemiz 7-17 yaş aralığı öğrencilerimizin katılımıyla iki ay süreyle gerçekleşmiştir. Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından yapılan değerlendirme de projemiz; e-Twinning Quality Label (e-Twinning Kalite Etiketi) ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

25.12.2023 41

25-12-2023